BIMBANG

Bimbang abdi teh bimbang
Wegah pikeun ngalengkah
Kitu salah kieu salah
Rasa nalangsa

Bimbang abdi teh bimbang
Mana arah tujuan
Rasa sepi teu weleh sepi
Naon lepat diri

Kamana kasaha kedah kumaha
Kakasih kacinta ilang sirna
Kamana kasaha kedah kumaha
Teu wasa teu daya teu upaya

Nalangsa tunggara… Oh..

BUBUY BULAN

BONGANNA