BIMBANG

Bimbang abdi teh bimbang
mana arah tujuan
kitu salah keiu salah
rasa nalangsa
Bimbang abdi teh bimbang
wegah pikeun ngalengkah
rasa sepi teu weleh sepi
naon lepat diri
Reff :
kamana, kasaha, kedah kumaha
teu wasa, teu daya, teu upaya
kamana, kasaha, kedah kumaha
kakasih, kacinta ilang sirna
nalangsa tunggara, Ooh…

URANG SUNDA

HANJAKAL