BOGOH KASAHA

Bogoh bogoh kasaha
Bogoh ka urang mana
Geura balaka bisi kaduhung ahirna

Milih milih nu mana
Rek milih nu kumaha
Ulah cangcaya bisi kaduhung ahirna

Percaya kana takdirNa 2x

Lamun enya jodona lamun enya cintana
Moal rek aya nu bisa misahkeunna na
Lamun enya cintana lamun enya hayangna
Moal rek aya nu nyoba misahkeunna na

Percaya kana takdirNa 2x

BONGANNA

BULAN SAPASI