BORONDONG GARING

Borondong garing ider kota pilemburan
Mekar lumaku diri payu dagang bari mimitran 2x

Borondong garing haleuang katineung ati
Jerit ciptaning ati jeung hiliwirna angin peuting 2x

Oleh-oleh ti kampung ti lingkung gunung
Majalaya Soreang Banjaran Bandung
Hate jongjon lugina anu dikantun
Narik ati matak luas nu ngabantun

Borondong… borondong..
Borondong garing…

BIARIN KANG

BULAN SAPOTONG