CINTA SAUMUR KEMBANG

Nalangsa aduh nalangsa
Sanes ngimpi Akang gaduh deui
Naon atuh kalepatan diri

Teu sangka aduh teu sangka
Akang nyanjung geuning kalah nyandung
Naon atuh kakirangan diri

Cinta Akang saumur kembang
Tali asih teu manjang
Teu emut basa duaan
Jangji sahuap lingkup

Kaduhung sagede gunung
Kaduhung teu manggih tungtung

CAHAYA SUMIRAT

BULAN BANDUNG PANINEUNGAN