CURUG CINULANG

Di curug cinulang 
bulan bentang narembongan
Hawar-hawar aya tembang 
tembang asih tembang ka deudeuh duaan

di curug cinulang 
anjeun ceurik balilihan
muntang kana pangharepan 
cinta urang mugia sing papanjangan

kabaseuhan cai kaheman 
kaceretan ibun kamelang
meungkeut pageuh geter rasa kahariwang 2x
hariwang cinta urang panungtungan

DUDA

CIKAPUNDUNG