DALINGDING ASIH

( Kawih, Degung, Pop Sunda )

Dalingding asih nu kuring
Dalingding asih nu urang
Ngalangkang ngalangkang galeuh lamunan
Ngagalindeng tembang tilam kamelang

Basa kuring arek miang anjeun jajap ngahaleuang
Lawung patarema gandrung
Geter rasa cumarita duh kudu paanggang
Dalingding asih jati ning asih
Jadi angkeuhan urang duaan
Di pengkolan pareng pisah
Rek katukang sumoreang duh..

Dalingding ngajadi guru
Sorana kantun harewos 
Hawar hawar ngajauhan
Teuteup geugeut lir gugupay
Duh tembong deui gupay deui

DUDA

CIKAPUNDUNG