DINA JANDELA

( Kawih, Kacapian, Degung )

Dina jandela urang silih gupayan
Lemu paneuteup deudeuh jeung geugeut teup euntreup
Taya nu nyora simpe henteu nyarita
Ngukir ciptaan tresna jeung asih marengan

Lir nu keur ngimpi lir nu keur ngimpi
Gambar lamunan.. naon geuning nu teu katepi
Lir nu disirep lir nu disirep
Geter katineung reureuh geuning rep rerep

Dina jandela urang silih kiceupan
Imut kareueut raga katresna padeukeut
Langit keur lenglang jauh tina kamelang
Urang jadikeun galeuh pasini na wungkul

GIRIMIS KASORENAKEUN

DIKANTUN TUGAS