HUJAN CIMATA

Rya Fitria
HUJAN CIMATA
Ku teu sangka ku teu nyana
Anjeun tega ngantun keun abdi
Cinta nu lawas nembongan
Akhirna kedah pegat di jalan
Hadapeun dahan camara
Didinya kungsi akang teh jangji
Kadeudeuh urang duaan
Moal sirna Saumur dunya
duh engkang
na tega abdi nandangan tunggara
duh engkang
hujan cinta jadi hujan cimata
duh panutan naon lepatna
abdi nganti sing enggal mulih deu

HANJAKAL

TONG ASA-ASA