KABAYA BEUREUM

Kabaya beureum nu jadi tilam kasono 
Tawis deudeuh ti maneh na
Kembang asih nu jadi kembang kapeurih kameumeut hate
Kabaya beureum ngarendeng jeung potret anjeun 
diteuteup teu kiceup kiceup
Kembang asih nu jadi kembang katresna Batin nalangsa

Aduh aduh.. duh aduh Kang mas
Cinta urang nusakitu layeut pisan kiwari bet pepegatan
Aduh aduh.. aduh aduh Kang mas

LAYUNG GALUNGGUNG

KANIA