KALANGKANG

L: mungguhing dina impenan
geuning sakitu deudeuhna
kanyaah nu wening bersih
satiaq jadi kakasih
P: mungguhing dina impenan
geuning sakitu leahna
pameunteu marahmay manis
teu isin ka ambung damis
Duet: rambut pajang nu ngarumbay
di sangkeh panangan panjang
lalaunan raray tanggah
rangkul;an karaos pageuh
luhur pasir teupung geter
perlambang asih nu mekar
kabagjaan nu duaan….nu duaan
hanjakal-hanjakal teuing
endah ngan ukur kalangkang
harepan-harepan diri
sing nyanding jeung kanyataan

EMUT BAE

Nola – Hati Tatusuak Duri