KARUNYA

Karunya nya aduh karunya

Hayang ngapung ngawang- ngawang
Teu boga jang-jang
Arek mipit bentang nu nenggang
nu geulis anggang kasorang
duh,.. aduh.. karunya
Karunya nya aduh karunya
kahayang heunteu kadongkang
da puguh anggang
najan hate hayang kabulan
pamohalan rek ka sorang
ngan ukur kahayang
Reff:
Sok karunya kanu loba kahayangna
cinta palsu ngan saukur saliwatan
cinta monyet eta mah keur kaulinan
cinta nu asli cinta sajati

HUJAN CIMATA

HARIRING KURING