MAWAR BODAS

Mapay jalan satapak ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa cape na sabab aya nu di teang
Hujan angin dor dar gelap henteu aya keur ngiuhan
Sanajan Awak rancucut bet asa paduli teuing

Nu pentingmah asal nepi ka tempat anu dituju
Rek ngalongok mawar bodas kembang nu jadi impian
Sugan tea moal gagal kembang geus aya nu boga
Balik ge asa hoream leumpang ge jiga ngalayang

Teu kasawang ti anggalna teu dipikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun.. Mikiran pipanyakiteun

MELANG KA NU ANGGANG

LAYEUT KAGEUGEUT