RONGGENG IMUT

Nyi ronggeng imutna matak kayungyun
Geulis campernik 
rengkak paripolahna mengkak ku tepak kendang
luhur panggung

digual geol gitekna di sunggal senggol
Goyang di goyang kataji imut nyi ronggeng

Imut ronggeng imut sabengbatan
mentang daya tarik keur bajidor
imut bentang panggung katalimbeng
teuteup seukeut kameumeut nu nongton

ha…. a.. a…

SAHA NU LEPAT

PANON HIDEUNG