SALAM KANGEN

Dina peuting nu jempling
Hate anteb mikangen
Kasalira nu janteun kakasih
Buah ati panyileukan
Siang jeung wengi
Dina lirih na angina
Titip salam kakasih
Salam kangen
Salam rasa deudeuh
Mugi dugi ka salira
Teu hilap ucap wilujeung weungi
Kanggo salira aduh panutan…….
Mugi gambaran diri,sing ngajadi keumbangna
Numapaes endahna
Impenana salira
Mugi gambarna diri,sing ngajadi tatanan
Numinuhan na ati salira
Nungwujud hareupan
Pikeun pateupang
Pikeun patepang

TEUTEUP JEUNG IMUT

SAHA ANU LEPAT