SALAM SONO

Hatur salam salam sono…
Haturan Engkang 2x

Tos lami teu patepang
Da bongan urang paanggang
Duh aduh3x salam sono haturan Engkang

Ieu salam salam sono
Tawis ati sing jadi tilam katresna
Ieu salam salam sono
Duh.. disanggakeun ka jungjunan

Rakeut geugeut
Rangkul deudeuh
Imut geugeut
Teuteup deudeuh

Nineung deui nineung deui
Salam sono salam sono…

SANCANG CIJULANG

SALERESNA