SORBAN PALID

Akang.. akang.. akang..
Akang haji sorban palid
Palidna mah ka Cikapundung
Kang haji geura enggal mulih
Ieu abdi Akang sok bararingung

Cukleuk leuweung eta cukleuk lamping
Jauh jauh ka sintung kalapa
Engkang nineung atuh enggal sumping
Urang sareng suka-suka

Kang haji 4x
Nyi haji 4x

Ala..h kamana Engkang naha kamana
Kunaon kang haji teu enggal mulang
Ala..h kamana Engkang 
Boa-boa kang haji kagembang mojang

Bongan bangkong eta bongan bangkong
Kacai teu dimandikeun
Moal bohong atuh ulah bohong
Pasini tong ditalikeun

Aceuk Aceuk haji.. kamana cindung
Cindung bodas tanda kaikhlas
Aceuk haji ulah sok pundung
Pira kada ku Engkang dikantun tugas

Kang haji 4x
Nyi haji 4x

TEUTEUP JEUNG IMUT

SALAM SONO