TIBELAT

Ukur sareret, teuteup saliwat

Batin duriat, tumapelmasket matih lir peurah diri sumerah, kumandang asih neang
Pangjeujeupan deudeuh
Diri nganbang kapanah kajamparing kumanehna diri nguyung kapentang ngalanglayung ku manehna kamana atuh kamana neang manehna metik asihna sareret jeung saliwat mawa ti belat sesah hilapna reret manehna teutep manehna seukeut pamorna ngahudang cinta
Gandrung tibelat liwung ka gandrung hate micangcang beurang jeung peuting raray ka gambar hate gumeter hayang patepang sugan asih bisa nyanding
Diri nganbang kapanah kajamparing kumanehna diri nguyung kapentang ngalanglayung ku manehna kamana atuh kamana neang manehna metik asihna sareret jeung saliwat mawa ti belat sesah hilapna
Jamparing asih nembus ka deudeuh
Daya asmara ngahudang cinta

HARIRING KURING

TEUTEUP JEUNG IMUT